Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 kaki ampu..!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kaki ampu..!   27th March 2008, 7:11 pm

dah dia takder...?kdg2 yg berkuasa adalah org yg kaki ampu nih...
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kaki ampu..!   28th March 2008, 7:52 am

Betul erina...aku sokong....kengkadang tu GPK 1 tak der..tapi ader lak GPK 5,6,7,8,9,10 dan seterusnya yang mengada2 tunjuk koser die yang sebenornya tak berkoser nie....aku org cenggini yang aku hangen satu body...tapi nak buat cam ner..kalau kita ckp kang jd gaduh pulak....iskh... No
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kaki ampu..!   28th March 2008, 12:02 pm

Lupa lak erina..ko tgk aku 2 gambar kat sebelah..nak terangkan nie...sejak aku duduk sini..aku dah jd cam gambar kat sebalah nie..siang aku jadi binatang berbulu tu..memalam aku jadi cam baby.... Razz
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kaki ampu..!   29th March 2008, 9:01 am

AkuNie wrote:
Lupa lak erina..ko tgk aku 2 gambar kat sebelah..nak terangkan nie...sejak aku duduk sini..aku dah jd cam gambar kat sebalah nie..siang aku jadi binatang berbulu tu..memalam aku jadi cam baby.... Razz

cit knaper yg ko jadi gini ni kak scratch ..

tapi ok gak kalu letak gambar nih..dari gambar orang utan...

kanpaer bleh jadik gini nih..
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kaki ampu..!   1st April 2008, 8:01 am

Hahahah......aku pun tak tau naper.....tapi cenggini la rupa aku skang elephant
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kaki ampu..!   

Back to top Go down
 
kaki ampu..!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jejak Kaki Tuhan
» kesalahan fatal alkitab
» MASALAH ISBAL DAN HARUSKAH MENYINGSINGKAN/MELIPAT CELANA?
» Nabi Muhammad SAW bukan wafat karena racun

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Perihal Sekolah-
Jump to: