Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 kisah di maktab

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: kisah di maktab   27th March 2008, 9:05 am

haha...musti korang byk nostagia masa kt maktab kan...yela..ader yg jupe jdoh,jupe antu, jupe bunian...dan mcm2 lagi.....korang share arr cter korang kat sini..to me...kne pk 2-3 hari lagi baru dpt idea..sb byak sgt nk kne recall and recover memory stick nih...so silakan kawan2....
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kisah di maktab   27th March 2008, 9:15 am

masa kat maktab memang banyak maklumlah maktab kat kl...

aku dapay menyaksikan ramai budak yang cultural shock...yg paling best tangkap budak beromen....
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: kisah di maktab   27th March 2008, 9:20 am

ko musti ahli PGPI kn...hehehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kisah di maktab   27th March 2008, 12:33 pm

bab maktab ni pun aku suka....tapi paling suka time mendajalkan warden aku cik saad(nama sebenor saadiah).garang macam singa baru bersalin...then one day aku dgn gang aku la pekena kat dier..dier suka ronda malam.tgk kot2 bebudak rewang kot pagar belakang....pah tu aku dgn gang aku pun lepak kat pondok tepon yg dah rosak kat depan blok lama...dalam gelap...bila diae lalu kami diam dan sorok kepala...dia pandang kat kami dia terus pecut..esok dia mc...heboh satu maktab dia mc sbb nampak antu tak der kepala...lepas dari tu dia dah tak ronda malam...so aku dgn gang aku pun syokla...sbb leh gi midnite....heheheh...midnite tgk wayang je..bukan ke lain nih
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kisah di maktab   27th March 2008, 8:09 pm

jjl wrote:
ko musti ahli PGPI kn...hehehe Laughing

taklah..diaorang lantak buat kije tu dalam bus kosong...aku n geng baru balik makan pastu nampak bus goyang2...hengatkan antu rupanya...aku arap korang paham apa yg aku maksudlkan.. affraid
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kisah di maktab   28th March 2008, 8:19 am

erina..ko nie memandai jerk teka cenggitu...ntah2 orang tu tgh bersenam ke maian pakau ker....iskhh.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kisah di maktab   29th March 2008, 8:49 am

AkuNie wrote:
erina..ko nie memandai jerk teka cenggitu...ntah2 orang tu tgh bersenam ke maian pakau ker....iskhh.. Laughing

yelah memang dia bersenam...lelaki n pompuan...senam 2 org... tongue
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: kisah di maktab   30th March 2008, 10:09 am

masa kat maktab aku penah lumba kereta keliling kawasan maktab..
kantoi ngan leecturer tp nasib baik aku pakai helmet motosikal mcm pemandu rally, so nasib baik la lecturer tak cam.. kete yang digunakan ialah kete sewa hihi
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kisah di maktab   1st April 2008, 8:12 am

Rolling Eyes ....betul jugak....bersenam dua oarng...iskh nape tak terpikir ye
Back to top Go down
View user profile
sundayman
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 49
Join date : 2008-03-05

PostSubject: Re: kisah di maktab   1st April 2008, 9:27 am

erina wrote:
AkuNie wrote:
erina..ko nie memandai jerk teka cenggitu...ntah2 orang tu tgh bersenam ke maian pakau ker....iskhh.. Laughing

yelah memang dia bersenam...lelaki n pompuan...senam 2 org... tongue

derang tengah membersihkan muntah kot...? selepas trip pendidikan luar...




aku kat maktab dulu dipanggil sebagai "nico penjahat yg comel"




dan yg paling best... kat maktab tu... aku jumpa bini.... mua ka ka.
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: kisah di maktab   1st April 2008, 10:36 am

haha..'penjahat yg comel'?...jiwang tul nickname tu...
sure jiwang karat mamat ni kt mektab...huhu.. Razz
Back to top Go down
View user profile
sundayman
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 49
Join date : 2008-03-05

PostSubject: Re: kisah di maktab   1st April 2008, 1:14 pm

jjl wrote:
haha..'penjahat yg comel'?...jiwang tul nickname tu...
sure jiwang karat mamat ni kt mektab...huhu.. Razz


wei biiiingungg...


memang aku jiwang karat kromania dulu... skang ni je dah jadik brutal sebab tekanan hidup.... mua ka ka....

sarat la otak mu...



p/s: kawan JJL kita ni dhulu kahle nye adalah seorang ostat dan agen PGPI...... skang ni dah jadik terorist.... jihad katanya
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: kisah di maktab   1st April 2008, 2:21 pm

yelah tu...bykla ko pyer jihad....
Back to top Go down
View user profile
WjM
Jaga Sekolah
Jaga Sekolah


Posts : 7
Join date : 2008-04-03
Age : 72
Location : atas bukit

PostSubject: Re: kisah di maktab   3rd April 2008, 1:32 pm

aku dan geng2 aku 10 orang kene buang asrama mase sem satu lagi......... sebab ade mamat skema report geng aku yang runtuhkan pagar asrama, supaye senang nak fly mlm2.......
Back to top Go down
View user profile
sundayman
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 49
Join date : 2008-03-05

PostSubject: Re: kisah di maktab   4th April 2008, 8:27 am

WjM wrote:
aku dan geng2 aku 10 orang kene buang asrama mase sem satu lagi......... sebab ade mamat skema report geng aku yang runtuhkan pagar asrama, supaye senang nak fly mlm2.......



padan muke.......


maktab aku dulu tak dak ostel.... semua duk umah sewa..
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: kisah di maktab   4th April 2008, 11:56 am

Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
Sponsored content




PostSubject: Re: kisah di maktab   

Back to top Go down
 
kisah di maktab
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kisah mistis jenazah Uje sangat mirip kisah syahidnya jenasah Amrozi cs.
» apakah kisah syeikh abdul qadir al jaelani benar-benar terjadi
» [film] kisah nabi musa
» Kisah Kang_Asepr myQuran menolak Buddha
» Konspirasi Yahudi dan Kisah Sedih Perang Dunia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Kedai Kopi-
Jump to: