Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 kawan2 disekolah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: kawan2 disekolah   22nd March 2008, 9:00 pm

mcm mana ngan kengkwan korang kat skolah?

adakah korang bleh get along ngan mereka?

mcm mana penerimaan diaorg ngan korang?

ada tak bende yg korang buat org lain jadi tukang komen...padahal dia tak terlibat pon skali...komen plak yg menyakitkan hati bukan membina. afro
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   24th March 2008, 9:16 am

nti aku pk dlu 2 -3 hari....
nti dh dpt idea aku post lagi
Back to top Go down
View user profile
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   24th March 2008, 12:11 pm

tukang komen? banyakkkkkkkkkkkkk..bukan komen je tp kutuk pun belambak.............tp kan besenye tukang komen ni besenye lagi teruk dr orang yang dikomen...tul tak??

kawan2 ok cuma ade mende2 secret tk ley citer,tempat aku ni satellite top class!! ptg ni citer besok pagi satu daerah kang tau2 dah dapat berita... Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   27th March 2008, 1:12 pm

Mana2 sekolah mesti ada tukang komen ma.....besa la tu....komen menjatuhkan kengkawan...tapi kalau sekolah kecikkan...bagus..cecikgu bersatu hati..ni berdasarkan pengalama...sblm nie aku ngajar kat sekolah2 cecikgu sampai 60 orng lebih..so byk jug klik2...tapi la nie kat sekolah 20 orng cikgu best pulak..baguis kerjasama dan tak menjatuhkan sesama kengkawan....betul nie...cuba korang pindah ke ulu tembeling
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   27th March 2008, 7:09 pm

ceh..kalu aku tak tau lah bleh ke idup kat sana... What a Face
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   28th March 2008, 7:43 am

erina..ko tak coba lagi..aku memula pressure gek kat cni tapi dah bulan ketiga nie best la sikit....tapi kalau kat ulu tembeling best wo..kalau ko boring gi la menyumpit tupai ke monyet ke...tak pun berenang bersama2 buaya kat sungai situ...ko juga boleh beramas mesra dengan harimau belang, harimau kumbang,harimau akar dan lain-lain spesies lagi yang tiada di asam jawa atau pun di kuantan...adventure seh....iskh macam ahli biologi lak aku cakap nie Razz
Back to top Go down
View user profile
coffee_princess
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 45
Join date : 2008-03-10

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   28th March 2008, 8:12 pm

gerreeekkk seeehhhhhh...
gempak la kak sejak jd org labuan... huhuhu
akk soping sume mesti material dr nature kan...
wallet kulit buaye. jacket bolu harimau.
kasut kulit ular. handbag kulit ontaa...
marah org greenpeace! hehhehe, guro2 je kak...

azza azza go go caiyokkk
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 36
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   31st March 2008, 11:49 am

kawan2 kat skolah aku takde masalah..
superstar kat skolah mane leh ada masalah ngan kawan2.. Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   31st March 2008, 11:55 am

Amboi..ko perli aku ek... Very Happy ....jap....kopi_prinsess...baru aku tau nape ko kurus...sbb suka minum kopi la nie....lepas nie tulo nick jadi SUSU_PRINCESS....baru berisik sket...redah jerk.... Razz
Back to top Go down
View user profile
sundayman
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 49
Join date : 2008-03-05

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   1st April 2008, 9:32 am

aku ada seorang best fren kat sekolah ni... tapi sekarang ni dia tak nak berbest fren ngan aku dah... dia dah kaya, duit juta juta, seminggu sekali tukar sport rim... beli rumah bangla opssss bangloo....

jadik aku berbest fren ngan laptop kerajaan....
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   1st April 2008, 10:45 am

sundayman wrote:
aku ada seorang best fren kat sekolah ni... tapi sekarang ni dia tak nak berbest fren ngan aku dah... dia dah kaya, duit juta juta, seminggu sekali tukar sport rim... beli rumah bangla opssss bangloo....

jadik aku berbest fren ngan laptop kerajaan....

oh yeker...sian ko....kurang belaian kaseh sayang dari bespren rupanya...hehehe

apa kate ko jdi bespren aku..... king
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   1st April 2008, 12:45 pm

AErk...Apa nie...cam Luahan Perarsaam jerk....
Back to top Go down
View user profile
sundayman
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 49
Join date : 2008-03-05

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   2nd April 2008, 9:07 am

jjl wrote:
sundayman wrote:
aku ada seorang best fren kat sekolah ni... tapi sekarang ni dia tak nak berbest fren ngan aku dah... dia dah kaya, duit juta juta, seminggu sekali tukar sport rim... beli rumah bangla opssss bangloo....

jadik aku berbest fren ngan laptop kerajaan....

oh yeker...sian ko....kurang belaian kaseh sayang dari bespren rupanya...hehehe

apa kate ko jdi bespren aku..... king

ni lah best fren yg dah tak best skang ni.... mua ka ka...



kantin jom brader....




p/s: mana ada luahan pekraksaan... cuma be sarcastic jer...
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   5th April 2008, 10:23 pm

ad sorg kwn aku ni...x bleh tgk org lain lg best pada dia...
Back to top Go down
View user profile
meet_auntie_kiah
Tokey Kantin
Tokey Kantin
avatar

Posts : 37
Join date : 2008-03-16

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   6th April 2008, 5:08 pm

mmg ada org yg macm tu nak erina.. saba je la...
ikut je rentaknya... dia pukul gendang, tari kan aje...
kalau tak ter tari, berhenti... sbnarnye tak ade sape yg lebih...
ALLAH shj yg ada segalanya... kalau kita lebih di sini, kurang di sana...
lebih di sana, kurang di sini... nobody is perfect....
peringatan untuk kita semua... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   6th April 2008, 9:28 pm

memng ikut jer coz bukan kene kat saya...kalu kat sya...kene gak org tu...
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   7th April 2008, 3:00 pm

Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   6th May 2008, 9:54 pm

Mr Civic....maner satu awek ko eks.... Razz
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   8th May 2008, 1:41 pm

dia yang ambek gambar,tk nampak muka dia Neutral
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   18th June 2008, 1:28 am

kawan aku dah pindah...musti aku windu kat dier...dier manyak tolong aku...
dalam hal mengajar...
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   19th June 2008, 9:33 am

kawan dtg n pergi....
yg pting kte dh hargai mereka......
moge lpas ni ko dh dpt kawan yg lbh baik lagi...........
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: kawan2 disekolah   22nd August 2008, 11:34 pm

aku teringat ngan kawan baik aku kat maktab.. Sad
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kawan2 disekolah   

Back to top Go down
 
kawan2 disekolah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Perihal Sekolah-
Jump to: