Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 PERATURAN KEDAI INI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 18
Join date : 2008-03-03

PostSubject: PERATURAN KEDAI INI   20th March 2008, 10:33 pm

Salams all..
Terima Kasih kerana menggunakan perkhidmatan KEDAI FORUM KOMUNITI PENDIDIKAN KUANTAN ini dengan free..

Adalah dinasihati bahawa:

1) Anda boleh mengiklan seberapa banyak iklan yang anda nak.
2) Anda boleh mengiklan kan apa2 sahaja barangan yang anda nak tak kira rumah ke, kereta ke, motor ke, henset ke, buku ke apa2 sahaja.
3) Urusan jual beli anda yang setelkan.
4) Cara pembayaran pun anda setelkan samada COD (CASH ON DELIVERY) atau BANK IN.
5) Pihak Kami mencadangkan jika BANK IN bole guna MAYBANK2U.com
6) Segala bentuk urusniaga PIHAK FORUM tak masuk campur.
7) Jika berlaku penipuan KAMI tak bertangungjawab.
Cool Sila letak gambar utk produk yang anda ingin iklankan.

Sekian.
Back to top Go down
View user profile http://pendidikankuantan.justforum.net
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: PERATURAN KEDAI INI   28th March 2008, 12:14 pm

Aku nak buat iklan gelang kristal boleh tak..murah kalau aku jual dari sini berbanding yg org bawa ke semenanjung...nanti aku bagi gambar...admin nak percent ker?boleh..tapi tak leh ler bebanyak...deal or no deal? Smile
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: PERATURAN KEDAI INI   31st March 2008, 11:46 am

AkuNie wrote:
Aku nak buat iklan gelang kristal boleh tak..murah kalau aku jual dari sini berbanding yg org bawa ke semenanjung...nanti aku bagi gambar...admin nak percent ker?boleh..tapi tak leh ler bebanyak...deal or no deal? Smile

boleh, tarak masalah..
setakat ni kami tak charge apa2 terhadap mana2 barang yang diiklan kan di forum ini What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
Sponsored content




PostSubject: Re: PERATURAN KEDAI INI   

Back to top Go down
 
PERATURAN KEDAI INI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» hukum aparat yang membunuh teroris?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: KEDAI@JUAL BELI@TRADING :: Barangan Baru-
Jump to: