Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 RUANGAN LEPAS GERAM...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: RUANGAN LEPAS GERAM...   16th March 2008, 1:10 pm

sila lepaskan kemarahan anda di dalam ruangan ini,tp anda semua dinasihati untuk tidak menyebut nama pihak dan menyentuh sensitiviti members...k.
lepaskan...lepaskan...LEPASKANNNNNN.LA,NAPE AKU PULAK YG GERAM..
tol gak , aku pun geram jugak nih..ntahlah die tu. Sad
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   16th March 2008, 6:45 pm

aku geram tol pd bebudak yg baru pegang stereng nih..org kata gila stereng..
dah lah bwak kuang ajo..ikut sedap dia je bwak keta..
nk tunjuk kata 'akulah bwak keta plg laju di dunia'heii,panas je nih..
bwak dlm tmn 180 km/j sape ajo korg..nk bunuh anak org ke ape korg nih..
ntah2 pinjam keta ayah ckp nk pegi kedai beli sardin pastu pegi banda bwak laju2.kalau tk nyusah org tkper,ni,bwak potong ikut suka ati korg jerr..panas toll.
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   16th March 2008, 8:51 pm

pasal orang yg bawak kete ni aku ada bengkek gak...kalu yg cocok2 blakang tu...n kalu nak cepet sangat potong la molek sket...jgn main pancung jer...kalu dah best sangat bawak kete tu g la racing kat tempat yg sepatutnye... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   16th March 2008, 8:51 pm

itu sume budak2 punye keje..
kita yang ada kenderaan yang boleh capai 300KMH pun tak bawak gitu dalam taman perumahan..

en.a mencadangkan supaya en.sivik sound aje budak2 camtu..
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
alfishahreena
Tokey Kantin
Tokey Kantin


Posts : 40
Join date : 2008-03-11
Age : 37

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   16th March 2008, 10:04 pm

Smile
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   16th March 2008, 10:57 pm

terima kasih la atas nasihat en a ,diharap bebudak ini akan sedar yg ko nk gi mana laju2..
bukannya trapik lait ko tk berenti..aii,tk paham..
aku n en a pun dlm bidang motorsport tp tkde poyo bak kata pn erina. Sad
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   17th March 2008, 8:54 am

kalau dorang nak cepat,cocok2 belakang,ko kuarkan isyarat keaatas untuk suruh die terbang...
ni pakai kancil tp nak cocok2,sat g aku brek sia2 je kene bayo.

itu je nak ngajo.tk pun tepon polih.cekgu2 ape lagi..rotanla!
bounce bounce

Quote :

satu lg aku geram kalau orang nak masuk simpang tak nak kasik signal.rasa cm nak terajang je...
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   17th March 2008, 5:35 pm

nape bwak keta nk cucuk angin org ,korg nk laju potong la elok2..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   18th March 2008, 7:55 am

orang yang ske cucuk2 angin ni mental sket besenya bawak kete, tak pun gelojoh Basketball
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   18th March 2008, 6:28 pm

aku stuju...kalu sakit perut coz nak cepat berentilah dulu kat stesen minyak...

lepaskanlah dulu ape yg patut dilepaskan...
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 8:14 am

lagi satu aku geram tol kt keta yg pakai lampu bewarna biru yg menyilaukan mata..
dah lampu tu tk ble direndahkan,org kt depan silau bukan main,gone?
Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 8:24 am

kalau aku, aku highlite kan lampu...tanda protes:lol!:

orang gitu memang selfish.
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 8:29 am

kelau kereta elit tahan lah lagi dengan harga kete..
ni lampu hid tu lebih mahal dr arga keta ,pe crite.?
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 1:10 pm

AKU gERAM BETOL DENGAN tALAM 2 muka....kalu ikut hati aku nie memang aku dah kerjakan dia cukup2...mcm sorang cikgu kat sekolah aku tu....depan ckp lain belakang cakap lain...pah tu laga2 kan orang nombor satu.....erina pun kenal minah tu....
Back to top Go down
View user profile
liana050
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 77
Join date : 2008-03-15
Age : 36
Location : bumi yg ku pijak

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 3:45 pm

ish ish tak elok tu jadi tlm 2 muka
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 4:38 pm

ye minah tu memang tuutututututututu!
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   19th March 2008, 5:16 pm

kenapa bleh jd camtu skali?
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
meet_auntie_kiah
Tokey Kantin
Tokey Kantin
avatar

Posts : 37
Join date : 2008-03-16

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   20th March 2008, 9:06 am

iskhh..iskhh.. keesian anak2 yer...
bawa bertenang anak2...
makcik ni org tua... mcm2 jenis garam dah makcik rasa...
makcik rase, mungkin la rakan sekerja anak2 itu sedang mengalami sindrom
pre-menapouse..
halalkan je la... tuhan akan berlaku adil... setiap perbuatan jahat akan dibalas sepertimananya...
dan setiap kebaikan akan diberi segala kebaikannya...setiap umatnya akan di uji...
jika tdk diuji maka Allah tdk menyayangi kita... sebaik umat adalah menerima seadanya yang diberikan oleh Allah baik atau buruk.... Amin...
#nasihat ikhlas dr makcik... walaupon poyo bunyi nya...
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   20th March 2008, 1:45 pm

tau jugak poyo cik kiah ni,bahasa org muda mudi nih. Surprised
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
meet_auntie_kiah
Tokey Kantin
Tokey Kantin
avatar

Posts : 37
Join date : 2008-03-16

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   20th March 2008, 4:22 pm

alah civic.. maksik blajar dr anak2 kat carper chatbox...
ngn liana050, nadine, alfi n jugak mr civic la.. ble bkawan ngn org mude,
hati terase mude... terima kasih anak2... org tua takleh gune perkataan poyo ke?
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   20th March 2008, 5:52 pm

ble maksik..
i like ur style. Smile
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
coffee_princess
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 45
Join date : 2008-03-10

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   20th March 2008, 7:09 pm

yo yo o je makcik kiah neh... ahaks...
i like ur magic tooth la makcik...
queen
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   20th March 2008, 8:51 pm

dah tk lepas geram sgt da kt sini
jd ruangan cik kiah dah ni
geram kt muka cute kkiah nih
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   21st March 2008, 1:23 am

budak tu memang melampau...main kacau umah tangga orang...bukan bende kecik kawan2 ku sekelian...nasib baik kwn yg kene ni befikir sebelum bertindak...dahlah masa bende ni berlaku time kawan aku sedang bersalin anak ke2... Evil or Very Mad

dia kata laki kwn aku ni ajak dia kuarlah...suka bentuk fizikal dia yg konon mengiurkan...bg sms kat dia bg kata2 yg tak patut diucapka pada bini org...

dia kata dia bg laki dia baca...korang pklah...kalu ada lelaki bg bini korang msg gitu korang tak serang ke lelaki tu???biarkan diri jadi seorang yg dayus???sampai skang ni aku rasa dia reke suma tu....

dia siap lagakan aku ngan kwn aku ni..korang bayangkan...sampai aku dok satu meja ngan kwn aku bleh tak tegur sape..padahal kami datang dari negeri yg sama...kalu org lain mesti dah baik coz aku sama cam kwn aku ni datg sini ikut suami...

aku pun dia kutuk...aku skit punya baik ngan dia..dia gaduh ngan suami dia aku temankan dia...aku simpan rahsia dia.kalu aku pecahkan porak perandalah skolah..suma hal org dia tau...

dia kutuk aku dia kata tempat aku tinggal mcm hutan sebab ada banyak ladang pokok kelapa sawit....aku malu nak ngaku bapak aku tukang kebun....aku ni pe'rak...aku nak beranak takde duit...mcm2 lagi.aku dapat tau 2 hari sebelum aku nak beranak perangai dia ni...takkan aku nak tujuk kat dia saving book aku...?org tak tanya bapak aku keje ape,aku tak ckp ape2 la.org tanya aku jwb...

aku bukan org yg malu nak ngaku asal mana.bila org kata asal kl?aku kata selangor!!!aku bangga n ssayng ngan family aku.buruk baik family aku aku tak malu....

abis je 44ari pantang aku sound dia tegagap dia nak ckp...kalu ikut ati aku memang nak ku tangankan aje...

buat pengetahuan suma dia muda lg dan blum nak menopos..umur setahun muda dari aku...mulut mcm org tua 20 tahun yg duduk kat hulu...

sepanjang aku bekwn ngan org nilah 1st time aku kene gini...sampai skang aku tak beckp ngan dia walaupun kami satu skolah n kalu bleh aku tak nak tgk muka dia...sakit sgt hati ni...

aku tau sedangkan nabi ampunkan umat biar dia belajar dari kesan kmulut dia yg jahat tu... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   21st March 2008, 8:54 am

sabar je lah..
mungkin ada hikmah di sebalik semua ini.. Neutral
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
Sponsored content




PostSubject: Re: RUANGAN LEPAS GERAM...   

Back to top Go down
 
RUANGAN LEPAS GERAM...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Alquran tentang Gunung Berapi & Gempa

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Kedai Kopi-
Jump to: