Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Korang guna ke software2 ETEMS?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Korang guna ke software2 ETEMS?   10th March 2008, 11:20 am

Salam all..

ini dah tentu isu sensitif..
tp korang guna ke courseware yang disediakan?
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: Korang guna ke software2 ETEMS?   10th March 2008, 9:54 pm

dok pung..
buku utk year 4 tk letak kt dlm kelas
en a
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: Korang guna ke software2 ETEMS?   19th March 2008, 12:16 am

dulu masa skolah lama aku kami ada sediakan bilik etems so suma ke;las etems bleh dijalankan di situ...

memudahkan guru so at the same time cegu tak payah kuarkan cd ke ape ke dari dalam bilik tu...

so suma cegu akan guna courseware yg disediakan...

tapi cam kat sini cam leceh skit...
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: Korang guna ke software2 ETEMS?   27th March 2008, 1:23 pm

Aku sesekali jer guna courseware....tak sesuai tu kengkadang...ngarut banyak....yang tukang buat tu pun agaknya buat sambil lewa jer..
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: Korang guna ke software2 ETEMS?   27th March 2008, 8:23 pm

ye ker tak sangka aku sampai gitu ye.. Suspect
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: Korang guna ke software2 ETEMS?   28th March 2008, 11:47 am

Erina..tapi CD BI aku tak tau la..maksud aku CD science....ada yang tak sesuai..bukanlah semuanya....pendapat peribadi aku jer.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Korang guna ke software2 ETEMS?   

Back to top Go down
 
Korang guna ke software2 ETEMS?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» He says he's going to marry me someday!!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang ETEMS-
Jump to: