Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Pendapatan Sampingan.....tak memerlukan modal sesen pun....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Pendapatan Sampingan.....tak memerlukan modal sesen pun....   26th April 2008, 6:11 pm

Dua bulan dulu...aku register masuk, Neutral sesaje jer...lepas tu bulan pertama, dapat la sikit dalam USD 300, jadi la kan...duit tu aku transfer masuk ikut PAYPAL. Maklum la bila mula-mula buat ni, aku rasa macam kurang yakin jer, tapi semua berubah lepas bulan kedua. What a Face

Jejak je payment untuk bulan kedua, korang tahu berapa aku dapat? confused ada la dekat USD 900 cheers ...sebab bulan kedua tu aku pulun sungguh-sungguh. So, sekarang dah bulan ketiga...jumlah terkumpul sekarang yang ada dalam akaun ialah USD 790 dah... king

Tahu apa yang aku buat? Cool Nak tahu korang klik kat sini.
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: Pendapatan Sampingan.....tak memerlukan modal sesen pun....   29th April 2008, 10:50 am

mcm pernah dgr crita cam nie ek..tp dimana ya..??
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: Pendapatan Sampingan.....tak memerlukan modal sesen pun....   31st May 2008, 9:04 pm

akan aku cuba bende2 yang mendatangkan faedah ini...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pendapatan Sampingan.....tak memerlukan modal sesen pun....   

Back to top Go down
 
Pendapatan Sampingan.....tak memerlukan modal sesen pun....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Training - Project Report
» Dish of the Day

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Kedai Kopi-
Jump to: