Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   21st March 2008, 1:01 pm

aku kalau amek PJJ hanyut la....

tp PLK plak penat sebab kelas everyweek.assignment, test ngan presentation almost every week

but sokay.ilmu punyer pasal

Shocked
Back to top Go down
View user profile
alfishahreena
Tokey Kantin
Tokey Kantin


Posts : 40
Join date : 2008-03-11
Age : 37

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   21st March 2008, 4:53 pm

biar penat dulu...bak kater cik kiah(bersusah2 dahulu senang kemudian)....

yer ker mr civic dapat bg ilmu berguna...nanti saya bawak cik kiah dtg menuntut...hiks... tuan puteri nak temankan tak?
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 36
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   21st March 2008, 5:11 pm

erina wrote:
kalu bg wanita dah berkawin yg bekeja sambil belajar bleh diibarat seperti serangan 4 hala:

1. sebelah kanan - suami
2. sebelah kiri - anak2
3. sebelah depan - belajar
4. sebelah blakang - kerjaya

abg ipar aku ada kata dia salute pada wanit2 ini...coz bukan senag nak menempuhi bende ni...


oooo ko punye mcm tu ye erina..
ni ko tengok aku punye plak:

mata kiri tengok laptop,
mata kanan tengok moto,
tangan kiri main sms,
tangan kanan pegang spanar nak repair moto,
kaki kiri taip keyboard laptop,
kaki kanan selak buku..
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   21st March 2008, 5:16 pm

huhu mr A lagi hebat
nanti status dah tuka,lainlak ko nyer ayat.hahahahaah


Very Happy
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   21st March 2008, 8:18 pm

Mr.A wrote:
erina wrote:
kalu bg wanita dah berkawin yg bekeja sambil belajar bleh diibarat seperti serangan 4 hala:

1. sebelah kanan - suami
2. sebelah kiri - anak2
3. sebelah depan - belajar
4. sebelah blakang - kerjaya

abg ipar aku ada kata dia salute pada wanit2 ini...coz bukan senag nak menempuhi bende ni...


oooo ko punye mcm tu ye erina..
ni ko tengok aku punye plak:

mata kiri tengok laptop,
mata kanan tengok moto,
tangan kiri main sms,
tangan kanan pegang spanar nak repair moto,
kaki kiri taip keyboard laptop,
kaki kanan selak buku..

satu lagi..mulut penuh dgn cheese..
bro,cerita pasal cheese ni,bila kita nak mkn pizza lg?esuk..amcam?
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   22nd March 2008, 7:40 pm

nak join gak!
Back to top Go down
View user profile
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   24th March 2008, 12:21 pm

weh korang ni tak nak ajak aku ke?? mane aci
Back to top Go down
View user profile
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   24th March 2008, 12:21 pm

jangan la singkirkan aku...waaaaaaaaaaaaaaaa! Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   28th March 2008, 11:43 am

Nape ko kate cenggitu nadine?saper yg singkirkan ko?ko menyingkirkan diri sendiri ker? No
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   1st April 2008, 1:15 pm

Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
liana050
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 77
Join date : 2008-03-15
Age : 36
Location : bumi yg ku pijak

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th April 2008, 12:38 am

tu ah nak nak time presentation....tapi best terhibur, tak de la boring....
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   20th April 2008, 9:19 am

Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
Goonerville
Cikgu Cemerlang
Cikgu Cemerlang
avatar

Posts : 68
Join date : 2008-03-17

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   28th April 2008, 11:33 am

work hard - study hard - play hard
work smart - study smart - play smart

semantara masih muda nie la nak ntambung ke hapa ke,sok2 dah tua,otak dah karatz xleh nak wakpe dah...aku pun sambung psal nak memajukan diri sendiri...hehe
Back to top Go down
View user profile
jjl
Kerani Gaji
Kerani Gaji


Posts : 57
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   29th April 2008, 10:45 am

majulah sokan untuk assnal
Back to top Go down
View user profile
AkuNie
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 111
Join date : 2008-03-18
Age : 32

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th May 2008, 9:47 pm

Adusss...ringannya kepalakku ..habis bblajar sudah.... bounce ..tak dpt nak describe betapa freenya rasa bila baru habis blajo nie...
Back to top Go down
View user profile
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   18th June 2008, 1:21 am

wahhh..taniha akunie....bleh tambah baby...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   

Back to top Go down
 
sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» KHAYALAN AHMADIYAH FI'IL MADHI YANG MUTA'ADDHI DI AL JUMU'AH 62:2/3.
» Obrolan Abu Hanan dan Emiliana tentang Sidharta Gautama-Available untuk semua member
» Jawaban Ilmiah untuk ejekan kristen tentang kenapa bersuci 7x salah satu dicampur tanah setelah terkena air liur anjing
» BIDADARI & BIDADARA
» Ibu kita Kartini Bahagia dipoligami

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Perihal Sekolah-
Jump to: