Komuniti Pendidikan Kuantan

Forum Cikgu-cikgu Sekitar Kuantan
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 12:28 pm

sape yg dah sambung belajar, bagush..
sape yg belum,bila lg nk blajor?
bukan utk sape utk kite juge,k.. study
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
walidshauqi
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 48
Join date : 2008-03-05
Age : 37

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 2:48 pm

skang ni ader lagi ker utk PJJ
ari tu wa ada amiks separuh masa kt UTM course sains sukan
tapi kene hold dulu maaa
BPG x aprove...
Back to top Go down
View user profile
walidshauqi
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 48
Join date : 2008-03-05
Age : 37

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 2:49 pm

ni pensyarah tgh berdiskusi utk kami sambung semula
dah hold 2 sem dah ni
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 3:36 pm

harap2 semua org sambung study.. aku ngan mr.civic ada projek baeek punye pas sambung study
hehehehe...
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 5:56 pm

betul en. A,
satu keputusan yang amat penting untuk hidup kami berdua..
pe pe pun selamat untuk final nt... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 10:00 pm

mr civic wrote:
betul en. A,
satu keputusan yang amat penting untuk hidup kami berdua..
pe pe pun selamat untuk final nt... Crying or Very sad

jgn lupa "bound morpheme" cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 10:25 pm

aku rasa memang patut cegu sambung blaja..
eg: aritu dlm text book year 6 ada pasal vision n smart schools kalu abg aji x terangkan mesti aku x bley jwb soalan students aku..
aku ni jenis malas baca paper..
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   6th March 2008, 10:29 pm

azwana5056 wrote:
aku rasa memang patut cegu sambung blaja..
eg: aritu dlm text book year 6 ada pasal vision n smart schools kalu abg aji x terangkan mesti aku x bley jwb soalan students aku..
aku ni jenis malas baca paper..

biar betul dalam text book year 6 ada citer pasal vision n smart schools?
aku tak ajar year 6 so tatau daa geek
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   7th March 2008, 8:45 am

biar betoll..
vision school adalah di mana 3 buah sekolah yang terdiri dr sko.melayu,cina dan india duduk dalam satu kawasan..
tetapi lain pentadbiran..
diorg mungkin berkongsi padang permainan dan kantin..!
ilmu nihh..
nk tunggu final.. study
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
alfishahreena
Tokey Kantin
Tokey Kantin


Posts : 40
Join date : 2008-03-11
Age : 37

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   11th March 2008, 2:11 pm

belajar samapai ke negeri cina...hehehehe Smile
tgh penin buat tesis
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   12th March 2008, 3:53 pm

betul ..
bukan saja ke negeri China ..
tetapi sampai ke lubang..
ku&#r..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
liana050
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 77
Join date : 2008-03-15
Age : 36
Location : bumi yg ku pijak

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   15th March 2008, 10:17 pm

bkn sampai takat lubang kubur je...ke akhirat pun
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   15th March 2008, 11:19 pm

wow..ke atas langit kena belaja dengan ayah pin..
perdana menteri kerajaan langit...fuyoooh
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   16th March 2008, 8:11 pm

jadilah mcm budak2 kat bawah ni..
mereka ni rajin sungguh.... digelar bound morpheme nak2 bila musim final exam..
tp result keluar lain2 ..

Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
erina
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 249
Join date : 2008-03-05
Age : 35
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   16th March 2008, 8:30 pm

ye mereke ini memang rajin...rajin memekak dalam kelas... Very Happy

but kalu diaorg takde boring gak..

hope we can finish this course together wit the others...ed220 2007
Back to top Go down
View user profile
alfishahreena
Tokey Kantin
Tokey Kantin


Posts : 40
Join date : 2008-03-11
Age : 37

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   16th March 2008, 9:57 pm

ok la kalau boleh memekak dlm kelas...kang kalau kelas senyap...semua boring...coffee princess maner...dia ok tak kat kelas?
Back to top Go down
View user profile
coffee_princess
Kerani Gaji
Kerani Gaji
avatar

Posts : 45
Join date : 2008-03-10

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   16th March 2008, 11:17 pm

uiks... patot la tsedakk time minom kopi tadi...
ade org sebott name upenyer...
coffee princess seorg yg pendiam di dlm kelas...
ahaks... santon sgt budaknye.. huhuhu queen
Back to top Go down
View user profile
Mr.A
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 73
Join date : 2008-03-03
Age : 35
Location : Sekilau Hill

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   16th March 2008, 11:58 pm

coffee_princess wrote:
uiks... patot la tsedakk time minom kopi tadi...
ade org sebott name upenyer...
coffee princess seorg yg pendiam di dlm kelas...
ahaks... santon sgt budaknye.. huhuhu queen

ha.ah sangattttt pendiam orangnye..
Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.malaysianbikers.com.my/forum
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 11:08 am

my God! Mr A ngan mr Civic ni memang poyos...dalam forum pun nak mencapap??!!!
wakakakakakaak

udah2 la korang
maner2 pun nmpak muka korang weh...


Back to top Go down
View user profile
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 11:12 am

coffee princess saNtOnnn oranGnYe???affraid
bukan ke jadik tukang sorak sama MR A n Mr Civic especially masa ethics??

dia santOOn kalau tak tau aper2... taupun tak baca buku...hehehe cyclops


Quote :
amPONNN coffee princess ngan kata2 akO yang terLamPau NI...ngeh ngeh
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 11:14 am

tidak..
yang paling diam dlm kelas adalah
ABANG LATEH dr DUNGUNG
KAKAKAKAKAKAKAAKAKAKKAKAKAKAKAA rabbit
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 11:17 am

tengok cam aku ni sambung kos yang tak berkaitan..HuHuHUhUhUhu lol!

mr civic: abg lateh tu ber sms sokmo..lateh... lateh...


Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 12:15 pm

nadineyunos wrote:
my God! Mr A ngan mr Civic ni memang poyos...dalam forum pun nak mencapap??!!!
wakakakakakaak

udah2 la korang
maner2 pun nmpak muka korang weh...



ntah..dua org tu poyo jer..
ntah2 baru nak daftar masuk uitm..
best student lah tu.. study
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
nadineyunos
Guru Besar
Guru Besar
avatar

Posts : 107
Join date : 2008-03-11
Age : 36
Location : kt meja komputer aku le

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 12:19 pm

wakakakka

jangan pura2 mr civic!
Back to top Go down
View user profile
mr civic
Moderator Forum
Moderator Forum
avatar

Posts : 414
Join date : 2008-03-05
Location : Field Village

PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   17th March 2008, 5:25 pm

mr civic wrote:
tidak..
yang paling diam dlm kelas adalah
ABANG LATEH dr DUNGUNG
KAKAKAKAKAKAKAAKAKAKKAKAKAKAKAA rabbit

sekali abang lateh masuk forum ni,
mampos..
tkpe,dia tk kenal en sivik.. tongue
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/mrcivic
Sponsored content




PostSubject: Re: sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..   

Back to top Go down
 
sambunglah belajar untuk masa depan kita semua..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» nubuat nabi Muhammad mengenai yahudi di akhir zaman
» Nabi Muhammad dinubuatkan di bible
» KHAYALAN AHMADIYAH FI'IL MADHI YANG MUTA'ADDHI DI AL JUMU'AH 62:2/3.
» Pada dasarnya semua manusia lahir muslim
» Inilah Khasiat Ajaib Dari Alam Untuk Kita !!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Pendidikan Kuantan :: Perkara Am :: Sembang-sembang Perihal Sekolah-
Jump to: